Det kan du servere til fastelavnsfesten

Skal du arrangere en fastelvnsfest, hvad end det er derhjemme eller i sportsklubben eller jeres forening, så kan det altid være et stort spørgsmål, hvad man skal servere for gæsterne og putte i tønden.

Vi vil i denne artikel prøve og komme ind på nogle gode ideer til, hvordan man kan servere nogle lidt festligere oplevelser til ganen.

Friskbagte fastelavnsboller

 

fejr fastelavn

Når man er færdig med og slå katten af tønden, og er klar til og mingle og være sociale, er det altid rart og servere noget varmt og drikke i form af kaffe, te og kakao til de yngre – du kan også overveje sodavand og/elle saftevand.

Dertil anbefaler vi helt klar du serverer en fastelavnsbolle til, om du laver den klassiske med crème inde i midten og glasur på toppen, eller går extravaganza og gør ligesom bageren med vandbagelsesboller og flødeskum, det styrer du helt selv.

Det kan du putte i tønden

Det kan også være, at du mangler lidt inspiration til, hvad du kan fylde din fastelavnstønde op med. Det kan være svært og vide, hvad alle børnene kan lide og ikke kan lide, hvorfor vi anbefaler et bredt sortiment i tønden.

Nogen lader børnene selv finde ud af, hvem der skal have hvad. Andre putter slikposer i tønden, så alle børnene er sikret på og få det samme eller i hvert fald ligeligt.

Frugt og grønt

Sundhed er blevet moderne og yderst populært, så hvis du ikke vil træde nogen over tæerne, anbefaler vi klart og putte nogle frugter eller grøntsager i tønden.
Du kunne putte i æbler, mandariner, gulerodsstave eller agurkstave eller lignende – så er der trods alt lidt sundt til ganen også.
Orker du ikke og handle frugt og grønt ind i lange baner til din fastelavnsfest, så kan du altid bestille Årstidernes måltidskasser, de levere lige hjem til din dør.

Slik og chokolade

Glem ikke de helt klassiske løsninger med og putte små chokoladebarer og små vingummi poser ind (du ved de små 1 kroners poser), ønsker du et større bland selv slik arrangement, anbefaler vi, at du pakker det i slikposer, og sørger for der er til alle børn, der kommer – da det vil være uhygiejnisk, hvis slikket bare ligger på gulvet/Jorden, når der slåes hul på tønden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>