Har du heller aldrig vundet for bedste udklædning?

Fastelavn er fuld af sjov og løjer. Her er det endelig muligt at klæde sig ud som lige det man allerhelst vil være. Måske klassisk superhelt? Udskældt amerikansk præsident? En boblende vandmand? Eller et bæger sprøde popcorn? Og hvem ved – måske vinder du tilmed for den bedste og mest fantasifulde udklædning! Skulle du ikke være så heldig i år, så er det heldigvis fastelavn igen næste år. Og året efter. Så der er masser af muligheder for at finde den perfekte udklædning, hvis man gerne vil vinde den eftertragtede titel. Og ellers er der også en række andre konkurrencer knyttet til denne årligt tilbagevendende tradition.har du heller aldrig vundet for bedste kostume?

Større chancer for at vinde online

Ud over muligheden for at vinde for bedste udklædning, er der nemlig hele to andre konkurrencer i spil til fastelavn. Nemlig titlen som henholdsvis kattekonge og kattedronning. For at blive kattekonge skal du slå bunden ud af fastelavnstønden. Slår du i stedet det sidste bræt af, er det titlen som kattedronning du kan smykke dig med. Skulle det ikke lykkes at vinde nogle af disse konkurrencer, så er der også andre muligheder for at vinde. Også når det er fastelavn. Nemlig ved at deltage i en konkurrence online. Og der er rigeligt at vælge imellem – så mon ikke heldet er med dig?

Konkurrencer til fastelavn – og resten af året

De fleste mennesker elsker følelsen af at vinde en konkurrence. Og det er kun ekstra dejligt, hvis det ikke har kostet en krone at deltage i den. Er du også en vinder? Og er du vild med konkurrencer i alle afskygninger og sværhedsgrader? Så hold øje med de mange online konkurrencer der i dag findes på internettet. Og som du kan deltage i kvit og frit! Der kommer hele tiden nye til, men det kan godt give sved på panden, at skulle holde øje med alle de mange spændende muligheder for at vinde alt mellem himmel og jord. Heldigvis findes der særlige hjemmesider, der samler mange af disse konkurrencer. Her kan du ikke alene finde et væld af forskellige konkurrencer. Du kan også være sikker på, at det er tale om aktuelle og aktive konkurrencer, hvor der er en reel chance for at vinde.

Et væld af præmier venter på dig

Lige så mange forskellige konkurrencer du kan finde online – lige så mange forskellige præmier kan du vinde. Det er måske ikke biler og jordomrejser, der er flest af. Men så er der så mange andre gode og anvendelige præmier i vente. Det kan både være gavekort, måltidskasser, bredbånd og sjove gadgets. Der er ingen tid at spilde – og så kan du altid håbe at vinde med den bedste udklædning til fastelavn næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>