Klæd firmaet på til årets sjoveste fastelavnsfest

For mange er årets firmafester noget de ser frem til med glæde og spænding. Det er en oplagt måde at samle virksomhedens medarbejdere og sige tak for deres indsats i firmaet. Samtidig er det også en glimrende måde at styrke sammenholdet og relationerne medarbejderne imellem – og dermed også styrke virksomheden. Her kan medarbejderne mødes uden arbejdsmæssige forpligtelser og netværke på tværs af både titler og organisation.

Ingen fest uden underholdning

Men ingen firmafest uden underholdning. For underholdningen er nok uden tvivl en af de vigtigste ting, hvis festen skal blive en succes. Med den rette underholdning til firmafest kan man være med til at skabe den rette stemning – og er den rigtig god, kan det skabe en helt og aldeles uforglemmelig fest. Her er det naturligvis vigtigt, at underholdningen passer til både virksomheden og til selve arrangementet. Det kan også have indflydelse, hvornår arrangementet afholdes, da der jo er forskel på hvorledes en sommerfest og en julefrokost kan spænde af.

Omdan hele firmaet til Det Gamle Egypten

En af årets fester, som kan blive rigtig sjov for alle, er årets fastelavnsfest. En oplagt lejlighed at samle alle firmaets ansatte til en skæg eftermiddag eller aften, hvor ingen er, hvad de giver sig ud for at være. For der skal naturligvis udklædning til for at deltage! Her kan i enten vælge et tema som for eksempel Det Gamle Egypten, Pippi Langstrømpe eller Star Wars – eller der kan være frit valg på alle hylder. Fordelen ved at vælge et tema for denne fastelavnsfest er, at man kan vælge netop den pynt, menu og underholdning der passer til temaet.

Find den bedste udklædning online

Mangler I inspiration til tema eller underholdning til året brag af en fastelavnsfest? Så er der masser af hjælp at hente på internettet. Det gælder også forslag til udklædning, hvor det er muligt både at leje eller købe dragter og tilbehør i alle afskygninger. Med mindre man foretrækker selv at lave sit kostume. Når det gælder fastelavnsfest, er det oplagt at slå katten af tønden, ligesom der også bør kåres både en kattedronning og -konge. Og I kan også sætte en flot præmie på højkant til den bedste udklædning så alle gør sig ekstra umage.

Skab en uforglemmelig fest – sammen

Men husk, at en god fest ikke kommer af sig selv. Det gælder om, at alle bidrager til den gode stemning og den uforglemmelige fest. Det kan man både gøre ved at være med til at planlægge arrangementet, ved at bidrage til underholdningen eller blot ved at møde op og sørge for at alle har det sjovt! Det gælder uanset om det er en af årets helt store fester eller blot en fredagsbar, der er løbet lidt af sporet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>